Esports

Estratègia final per Alves

Del Nido colla el Barça avisant que ha refusat ofertes superiors a 25 milions pel lateral, però dóna per perdut Keita

En plena ebullició. Els telèfons del Camp Nou i del Sánchez Pizjuán treuen fum. El Barça i el Sevilla estan en l’últim frec a frec de les seves diferències, per bé que les negociacions per al traspàs de Dani Alves encara no fan baixada. El jugador pressiona per vestir-se de blaugrana, però el president del club andalús, José María del Nido, va aprofitar ahir per collar públicament els dirigents barcelonistes.

“Alves s’ha tornat a posar al mercat sense que el Sevilla ho hagi fet. Respectem la seva decisió, però si no és que vingui una oferta d’acord amb el valor que el Sevilla entengui que té al mercat, el jugador té quatre anys de contracte i estem molt tranquils”, va assenyalar Del Nido, que, això sí, dóna per perdut un altre dels seus futbolistes que interessa al Barça, el migcampista Seydou Keita. “Hi ha diversos clubs que han sigut remesos a la clàusula de rescissió del jugador, que és de 14 milions; és molt possible que la paguin”, va admetre.

Navarro entra en joc
Si té poc a dir sobre la marxa del centrecampista malià, Del Nido defensa poder pronunciar l’última paraula sobre Alves, a qui ja va impedir marxar l’estiu passat, tot i que el Chelsea li va presentar una oferta de 26 milions d’euros.

“Alves és la tempesta de cada estiu. Les coses valen en cada moment el que valen, però no diré el seu preu de sortida. Si te n’ofereixen 25 i tu en demanes 20 et diuen, com a mínim, carallot”, va indicar el màxim mandatari sevillista, alhora que apuntava que ja ha refusat recentment “ofertes superiors a 25 milions”. Mentre el Sevilla pressiona públicament el Barça, el club blaugrana basa la seva estratègia en el fet que Dani Alves, amb qui ja té un acord tancat, ja ha comunicat en privat a Del Nido que la seva “prioritat”, independentment de les ofertes que arribin, és vestir de blaugrana. Per facilitar el traspàs, el Barcelona té sobre la taula el nom del seu exjugador Fernando Navarro, que interessa molt al Sevilla. El club barcelonista no té cap dret de recompra sobre el lateral internacional del Mallorca, però sí que gaudeix d’una clàusula mitjançant la qual cobraria el 30 per cent del traspàs que en faci l’entitat balear a un tercer club. El Barça posaria aquest benefici a disposició del Sevilla.

El que ja té del tot lligat el Barcelona és la incorporació de Luis Enrique Martínez com a entrenador del Barça B a partir de la pròxima temporada. Així ho va deixar anar l’exjugador a la seva web. El club va confirmar ahir aquest extrem.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.