Esports

Guardiola manté oberta la plantilla, però admet que potser no es podrà fer cap més fitxatge

El tècnic diu que la base està "ben feta" i que no seria un problema, tot i reconèixer que si ve algú més "estaria més tranquil"

Hores després d'atrerrar a Los Angeles i de dirigir la primera sessió d'entrenament físic dels seus jugadors, el tècnic del Barça Pep Guardiola s'ha referit al capítol de fitxatges per admetre que la possibilitat d'incorporar algun reforç “està oberta, però molt complicada”.

El tècnic blaugrana ha explicitat les dificultats objectives que presenta el mercat aquest estiu: “Tots els fitxatges són molt cars i una opció és que no hi hagi reforços”. Si es donés aquest cas, Guardiola tampoc hi veu grans problemes, perquè “la base està molt ben feta, tinc 17 o 18 jugadors molt bons i la gent de baix també puja molt bé. Si vingués algú estaríem més tranquils, però si no és així no passaria res”.

La presència del Barça als Estats Units ha generat expectació, sobretot entre els mitjans informatius, de manera que per al partit d’aquest diumenge contra Los Angeles Galaxy de David Beckham ja s’han acreditat més de 200 periodistes.

Zlatan Ibrahimovic, el nou crac blaugrana, que s’ha sumat a la gira per anar entrant en la dinàmica del grup tot i que no podrà jugar amb els seus companys en tot el periple pels EUA després de ser operat de la mà esquerra, va seguir atentament les evolucions dels seus companys al costat del metge Ricard Pruna.

De totes maneres, el preparador físic Paco Seirul·lo va explicar que Ibrahimovic ja podrà entrenar-se en la segona etapa de la gira, a Seattle, “després de tres o quatre dies sense fer res, fins que se solidifiqui” la lesió a la mà. Seirul·lo va explicar que Ibrahimovic “començarà a fer exercicis en els quals no hi hagi risc de contactes o caigudes”.
Lluir el triplet
Un triplet de Copa, Lliga i Champions no s’aconsegueix cada any i és per això que el Barça vol lluir els seus èxits també en aquesta gira nord-americana. Els tres trofeus han viatjat amb l’expedició, protegits convenientment perquè no pateixin danys, i quedaran exposats en els diferents actes socials que té previstos l’entitat blaugrana a Los Angeles, Seattle i San Francisco.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.