Esports

Empat al Camp Nou i a la Romareda

Tamudo ha empatat el derbi en el minut 89 amb una pilota que ha rebut de Rufete. Leo Messi ha marcat el segon gol del Barça (minut 57).

En la primera part, Messi ha empatat el partit al Camp Nou en el minut 42 amb un polèmic gol fet amb la mà. Les protestes dels jugadors de l'Espanyol han acabat amb una targeta groga per a Tamudo. El gol de Messi és clavat a un altre que va fer Maradona en ell Mundial del 1986.

Tamudo ha marcat el primer gol del derbi en el minut 28, després d'una passada de De la Peña.

L'alineació incial del FC Barcelona pel derbi ha estat: Valdés, Zambrotta, Puyol, Thuram, Gio, Xavi, Iniesta, Deco, Messi, Gudhjonsen i Etoo. Amb el RCD Espanyol ha jugat Kameni, LaCruz, Torrejón, Jarque, Chica, Moisés, De la Peña, Coro, Luis Garcia, Riera i Tamudo.

Saragossa-Madrid
El Madrid ha aconseguit empatar el partit contra el Saragossa amb un altre gol de Ninstelrooy, en el mateix minut en què marcava Tamudo. Ninstelrooy havia fet el primer gol per l'equip blanc en el minut 57.

Milito ha marcat els dos gols del Saragossa, el primer de penalt.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.