Esports

L'Espanyol suma més de 300 socis en menys d'un mes

La UEFA podria concedir una invitació a l'Espanyol per participar l'any que ve en aquesta competició europea

L'últim tram de la UEFA i la final que van jugar a Glasgow contra el Sevilla, han fet que l'Espanyol passi per un bon moment social i així ho reflecteixen els més de 300 socis que en menys d'un mes s'han fet del club.

Històricament en aquestes dates de la temporada no s'acostumen a registrar altes, però la bona marxa a la lliga europea d'aquest any ha engreixat la base social blanc-i-blava. S'han fet 263 socis nous i hi ha 63 peticions per poder-ho ser. Per tant, en poc més d'un mes, l'Espanyol té 326 socis nous i la xifra total puja fins al 25.344.

Dimecres que ve se sabrà si la UEFA conecedeix a l'Espanyol una invitació per poder participar la temporada que ve en aquesta competició. La federació espanyola de futbol sol·licitarà una wild card per a l'Espanyol. La wild card (o targeta d'invitació) és l'expressió que s'utilitza en anglès per convidar a participar en una competició a aquells equips que per puntuació no podrien fer-ho.

Previsiblement, la UEFA prendrà una decisó al respecte en la reunió de la comissió executiva de l'entitat que es farà a Atenes prèvia a la final de la Champions. El president, Ángel María Villar, serà l'encarregat de formalitzar la petició al president de la UEFA, Michel Platini.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.