Esports

McLaren-Mercedes permetrà que Alonso marxi a final de temporada

L'escuderia McLaren-Mercedes podria deixar que el pilot Fernando Alonso marxés a final d'aquesta temporada després de tot el que va passar en el Gran Premi d'Hongria, segons ha informat avui el diari anglès The Times.

El prestigiós periòdic, que cita fonts fiables, assenyala que l'asturià ja ha estat informat per Ron Dennis d'aquesta possibilitat i que l'esmentada font assegura que el patró de l'equip està "molt enfadat" tant amb Alonso com amb Lewis Hamilton, però que "estan farts d'ell (Alonso)", afegeix l'informador anònim.

Abans que s'acabi el contracte
Alonso té contracte amb McLaren-Mercedes fins al 2009 amb un salari de 10 milions d'€ a l'any. Ara, les especulacions situen l'asturià a Ferrari, Renault, BMW-Sauber o Toyota.

"Seguirem funcionant amb els nostres valors, construint un equip en igualtat. I qui vulgui fer alguna cosa diferent, haurà de fer una elecció", va sentenciar el cap de McLaren, que prefereix esperar que el descans de tres setmanes porti "la calma".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.