Esports

El Barça ja és a Roma

Els de Guardiola faran un entrenament aquest vespre a l'Estadi Olímpic, on es disputarà la final

La plantilla completa del Barcelona, inclosos els jugadors lesionats, ha arribat aquest migdia a Roma, ciutat en la qual disputarà aquest dimecres la final de la Lliga de Campions contra el Manchester United.

Un Boeing 747 que ha arribat a la capital italiana amb mitja hora de retard ha transportat 581 persones, amb el president del club, Joan Laporta, com a líder de l'expedició, en què també han viatjat 75 periodistes i diversos centenars d'aficionats.

Jugadors i directiva han viatjat al pis de dalt de l'aparell en una delegació barcelonista en què han estat inclosos el jugador de l'equip filial, Alberto Botía, i el juvenil Marc Muniesa.

Una vegada recollit l'equipatge, una operació que s'ha endarrerit, la comitiva s'ha dirigit al Grand Hotel Via Veneto, en una zona exclusiva de la capital italiana.

A les 20.00 hores de la tarda el Barça de Pep Guardiola s'entrenarà a l'Estadi Olímpic de Roma, on demà es jugarà la gran final de la Champions.

Prèviament, el tècnic, Josep Guardiola, es dirigirà als mitjans de comunicació per comentar les seves impressions prèvies al partit, del qual si surt vencedor el Barcelona podria coronar una temporada perfecta, amb la consecució dels títols de Lliga, Copa del Rei i Lliga de Campions per als blaugranes.

El Manchester United s'entrenarà en el mateix lloc abans que el club català.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.