Reial Madrid 3- Almería 0. Amarg retorn d’Hugo

Lliga BBVA

No va ser precisament un partit per recordar al Bernabéu, però un gris Reial Madrid va aconseguir l’objectiu de sumar tres punts després de superar un Almeria que en la segona part es va enfonsar. Queden deu jornades per al final del campionat, enrere ha quedat el desastre de Liverpool, i després de l’aturada del pròxim cap de setmana pels compromisos de seleccions, l’equip blanc intentarà demostrar que està amb bon ànim per disputar el títol al Barça.

Un Almeria molt menys poruc que la jornada passada arribava a Madrid amb la intenció de donar la campanada i, de fet, durant la primera part va arribar a posar en dubte el joc dels locals, amb aproximacions perilloses que d’altra banda van tenir un inesperat aliat en una defensa blanca que ahir tampoc va tenir precisament el seu dia més inspirat. En la seva única visita al Madrid com a entrenador, Hugo Sánchez, victorejat per l’afició blanca, havia aconseguit el triomf amb el Pumas mexicà en un trofeu Bernabéu, però ahir es va trobar un rival que va rendibilitzar l’únic xut entre els tres pals en la primera meitat, un obús de Marcelo als 23 minuts que va tirar per terra la feina dels seus jugadors.

A la segona part l’Almeria es va perdre sobre la gespa i ben aviat Huntelaar va desbaratar qualsevol besllum d’esperança entre els 500 seguidors andalusos amb dos noves dianes per situar el marcador final en un 3-0.
Al Bernabéu el comentari generalitzat entre l’afició era l’absència de Guti, i molts seguidors es van acordar del 14 pel pobre joc mostrat pel seu equip. Higuaín es va quedar a la banqueta per donar pas a un Sneijder que es va mostrar molt actiu i voluntariós i a un Robben que potser ha rebut algun toc dels seus companys, ja que ahir es va desmarcar de la imatge de jugador egoista. De tota manera, cap dels dos holandesos van mostrar una actuació que posi en dubte la futura titularitat del jugador argentí.

Davanter de futur
Va ser després del descans quan el Madrid va mostrar la seva millor cara amb Huntelaar assumint el protagonisme del seu equip. L’holandès ja ha marcat vuit gols després d’irrompre en el mercat d’hivern. L’ansietat va poder amb ell en els seus primers partits, però una vegada trencada la maledicció sembla confirmar-se que el Madrid, si la reestructuració no diu el contrari, ja té un davanter centre assegurat per als pròxims anys.

Amb ben poca cosa però sí bona pegada, el Madrid va solucionar el seu compromís davant un rival que va anar de més a menys.