Esports

Rubio presenta una demanda contra el Joventut de Badalona

Rubio, de 18 anys, fonamenta la seva demanda contra el club verd-i-negre pel desfasament existent entre el seu salari (entorn dels 70.000 euros) i la seva clàusula de rescissió, que supera els 4 milions

El jugador de bàsquet Ricky Rubio ha presentat avui una demanda contra el seu actual club, el Joventut de Badalona, amb l'objectiu de rebaixar la seva clàusula de rescissió i poder anar a l'NBA la temporada que ve, segons ha confirmat el seu representant Germán González.

"Sí, s'ha presentat una demanda per intentar forçar i poder arribar a un acord amb el club perquè l'assumpte està ara mateix encallat i volem buscar una possibilitat de flexibilitzar-ho", ha dit González, que ha explicat que és una sortida que ha pres el base internacional al costat de la gent que l'assessora.

Rubio, de 18 anys, fonamenta la seva demanda contra el club verd-i-negre pel desfasament existent entre el seu salari (entorn dels 70.000 euros) i la seva clàusula de rescissió, que supera els 4 milions d'euros, després de les infructuoses negociacions amb el president de l'entitat Jordi Villacampa.

"Estem bloquejats. La situació està bloquejada, diuen que no, i que aquesta és la quantitat que s'ha de pagar. Però hi ha possibilitats que això canviï a través de la demanda perquè realment aquesta clàusula és excessiva i perquè la filosofia amb la qual va ser signat el contracte era totalment diferent de l'aplicació que se li està donant ara", ha explicat el representant del jove jugador.

I és que González ha insistit que en el moment de la firma del contracte, Ricky Rubio i la seva família no pensaven que podrien gestar tan aviat la seva marxa a l'NBA i se li va posar una clàusula tan alta per protegir-lo de la resta de clubs, però amb la ferma intenció que aquesta servís per dialogar en els diferents casos.

"Aquesta filosofia era de protecció i de diàleg i perquè en aquell moment la família del jugador volia romandre al Badalona fins a l'any que se signava el contracte, però no havíem calculat que un any abans el club negociaria la sortida perquè Ricky ha avançat la sortida que, legalment per edat, li permet presentar-se al draft", ha apuntat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.