Esports

Schuster compara el Real Madrid amb Federer i creu que estan jugant "com un equip gran"

El tècnic del Real Madrid, Bernd Schuster, ha defensat un dia més l'equip de les crítiques sobre el seu joc, considerant que juga "com un gran", i l'ha comparat amb el tennista Roger Federer, en referència al fet que el suís deixa guanyar els seus rivals algun set per després guanyar-los.

"Les crítiques no em molesten perquè estan de moda, ja m'agradaria trobar un treball com aquest per poder criticar tothom sense saber gens o molt poc", ha sentenciat, per a després afegir que els blancs saben estrènyer "i posar la cinquena marxa" quan fa falta per a superar els seus rivals, com davant l'Olympiacos o el Derpor.

"He vist Federer fer el mateix... jugar amb el contrari... deixar-lo guanyar un set... què més es pot demanar, en això estem nosaltres, ens posem 1-0, 1-1, 2-1... i després guanyem", ha expressat.

No obstant això, en ser qüestionat sobre si el Barcelona seria Rafa Nadal, ha destacat que "el tennis ara és cosa de dos, però a la Lliga és de quatre o cinc".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.