Esports

El DKV Joventut, campió de la Copa del Rei de Bàsquet

La Penya s'imposa al TAU Vitòria per dos punts (80-82), en un final d'infart

El DKV Joventut s'ha proclamat campió de la Copa del Rei de Bàsquet després de vèncer per un ajustat 80-82 el TAU Vitòria en un disputada final al pavelló Fernando Buesa de Vitòria. El conjunt basc ha començat dominant el partit, aconseguint arribar a la fi del primer quart amb un resultat de 14-13. El segon quart ha començat amb més domini del TAU, però posteriorment el DKV ha tornat a rebaixar distàncies, i s'ha arribat al final amb un global de 33-30 (parcial de 19-17)

Ja al tercer quart el TAU ha continuat mantenint un lleuger avantatge. Al final del tercer temps el marcador ha quedat fixat en un 58-55 (parcial de 25-25). Al l'últim quart la penya ha donat la volta al marcador i s'ha situat per davant per primera vegada en tot el partit. Després de diversos canvis de lideratge, l'equip badaloní ha vençut per només dos punts d'avantatge, 80-82 (parcial de 25-27).

Pantalla gegant a Badalona
L'Ajuntament de Badalona (Barcelonès) ha instal·lat una pantalla gegant a la plaça de la Vila per seguir el partit que es disputa al Pavelló Fernando Buesa de Vitoria.

La Penya es va classificar per a la final després d'imposar-se al Pamesa de València per 84 a 58 en quarts de final, i al Reial Madrid en les semifinals de dissabte a la tarda, per 76 a 81.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.