Esports

Button suma la quarta victòria consecutiva al Gran Premi de Turquia

Els Red Bull de Webber i Vettel l'han acompanyat al podi final. Fernando Alonso ha acabat desè i s'ha quedat fora dels punts

Sebastian Vettel ha sortit des de la pole position, però ni així ha pogut evitar una nova victòria de Jenson Button al Gran Premi de Turquia.

El jove pilot alemany de Red Bull, l'única alternativa al domini dels Brawn GP en aquest Mundial, s'ha vist superat per Button a la primera volta. A partir d'aquí s'ha acabat la història.

Tot i que Vettel ho ha intentat, Button no ha donat cap opció i ha sumat amb autoritat la seva quarta victòria consecutiva, un fet que no passava des que Fernando Alonso ho va aconseguir el 2006, i la sisena en set curses disputades.

Webber i Vettel han acompanyat Button al podi final en una cursa que ha repetit el mateix guió de tota la temporada.

L'única novetat al circuit d'Istanbul Park ha estat el primer abandonament de la temporada d'un Brawn GP, el de Rubens Barrichello.

El brasiler s'ha quedat clavat a la sortida i ha perdut moltes posicions, després ha tingut un toc amb Kovalainen i finalment s'ha hagut de retirar.

Tampoc li han anat gens bé les coses en aquesta cursa a Fernando Alonso. L'asturià, que començava des de la vuitena posició, no ha trobat el ritme adequat i ha rodat tota l'estona molt lluny de les primeres posicions.

Al final, Alonso només ha pogut acabar desè i s'ha quedat fora dels punts, just per darrere de Kimi Räikkönen, novè, i ha tornat a fer una cursa decebedora. Per la seva banda, Felipe Massa, guanyador a Turquia en les últimes tres edicions, ha acabat sisè.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.