Esports

En judici permanent

Copa del Rei

“Sembla que les meves rodes de premsa no quallen o que encara no em coneixeu. El pròxim partit és el més important, no miro més enllà ni descarto cap competició”. Afable i somrient com sempre, però també calculador en les paraules, Pep Guardiola va justificar així la llista de convocats per a l’anada dels vuitens de Copa, avui al Vicente Calderón. Una convocatòria sense set jugadors de pes. I força difícil d’explicar per a molts. Márquez, Puyol i Hleb, per problemes físics, i Xavi, Valdés, Eto’o i Gudjohnsen, per decisió tècnica, són baixa. Tanmateix, Guardiola atorga “màxima prioritat” al torneig del KO i promet “l’equip més competitiu possible” per a l’eliminatòria contra l’Atlètic de Madrid.

Encara no té l’onze perfilat, això va dir, però el de Santpedor no dubta que presentarà un equip inicial de garanties de cara al primer assalt d’una eliminatòria que es presenta “terriblement dura”.

Sense el titular fix sota pals, Pinto té gairebé tots els números per jugar, com ja va fer contra el Benidorm. Piqué, ja recuperat de la grip, s’alinearà a la posició de central en ser baixa Márquez i Puyol. El mexicà té una contractura als isquiotibials de la cuixa esquerra, mentre que el capità pateix un procés gripal. Possiblement l’acompanyarà el francès Abidal, i es deixarà via lliure a Sylvinho al lateral. Alves també és fix.

Tot i la titularitat quasi segura d’Iniesta, es preveu un migcamp de múscul, amb Touré, Keita i Sergio Busquets, així com un atac de luxe amb Messi i Henry. Sempre que Guardiola no torni a sorprendre.

Contra un Atlètic de Madrid ferit pel 6-1 encaixat a la Lliga, el tècnic blaugrana espera un vespre difícil però contraataca davant les preguntes crítiques. “I si guanyem?”. “I no podríem perdre amb els jugadors que no viatgen?”. “Tinc moltíssima confiança en tots els jugadors de l’equip i vull que juguin tots”.

Guardiola espera “el millor Atlètic” i sap que la golejada lliguera “no serveix de res”. “Cada partit és una història i el d’avui té molts factors que el fan diferent d’aquell”, va explicar el tècnic, que veu “fonamental” marcar fora de casa.
L’equip surt aquest mateix matí cap a Madrid, hores abans del partit. Una altra bala que alguns es guarden per quan els resultats no acompanyin. “Ja ho sé, que rebré el dia que perdem, però no puc prendre decisions pel que direu [als mitjans]. Totes les decisions estan preses per algun motiu. Si no fos així, no podria ser aquí”. Una nova lliçó de la seva filosofia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El cel només el tocarà un

Barcelona
 

Fronteres a cop de pedal

 
 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona
 

Messi, una llegenda infinita

Barcelona
 

Krejcikova apel·la al talent i guanya el títol a Londres

BARCELONA / LONDRES