Esports

Pedro Martínez De la Rosa serà el segon pilot de BMW Sauber el 2010

El corredor barceloní deixa McLaren per tornar a competir en la Fórmula 1

El barceloní Pedro Martínez De la Rosa serà el segon pilot oficial de l'escuderia BMW Sauber en el Campionat del Món de Fórmula 1 del 2010, segons ha confirmat aquest dimarts l'equip amb base a Suïssa en un comunicat.

De la Rosa, de 38 anys, que ha estat pilot provador de McLaren-Mercedes les últimes set temporades, formarà parella en la seva nova escuderia amb el japonès Kamui Kobayashi.

El director de l'escuderia, Peter Sauber, ha manifestat que "Pedro ha dedicat molts anys treballant per un equip de primera fila i gran nivell tècnic"  i ha afegit que "el nostre equip pot guanyar de la seva experiència i el mateix passarà amb el jove Kobayashi".

Per Sauber "la combinació d'un pilot experimentat sempre ha estat molt fructífera per al nostre equip. No espero cap decepció per al 2010 i el més important és que els donem un cotxe decent".

Per la seva banda, De la Rosa ha comentat que "sempre he cregut fermament que tindria una altra oportunitat de córrer. Des que s'han reduït el nombre de proves he treballat molt dur per aconseguir-ho". De la Rosa va debutar en el Gran Premi d'Austràlia del 1999 i ha disputat 71 Grans Premis, el seu millor resultat va ser un segon lloc a Hongria el 2006.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.