Esports

1-0: L'Alcorcón deixa K.O. el Madrid

L'equip de Florentino Pérez no pot amb el modest Segona B madrileny al Bernabéu i surt eliminat de la Copa i escridassat per l'afició

El Madrid de Florentino Pérez ja té el seu primer fracàs. L'equip madridista va començar la temporada després de gastar-se 250 milions en fitxatges i disposat a igualar el triplet del Barça la temporada anterior, però el que ha obtingut de moment és el seu primer K.O. galàctic, amb l'eliminació a la Copa del Rei davant un equip de Segona B com l'Alcorcón

La desfeta blanca va quedar encarrilada de forma espectacular en el partit d'anada, on l'Alcorcón li va donar una repassada monumental (4-0) que ja posava molt difícil la classificació. Recórrer a l'èpica, rescatar l'esperit de Juanito i omplir del tot el Bernabéu per posar la màxima pressió al rival no li han servit aquest cop als madridistes per aconseguir el seu objectiu.

El Madrid ha guanyat el partit gràcies a un gol de Van der Vaart (precedit de falta) a deu minuts del final, però en cap moment del partit ha donat la sensació que hi podria haver remuntada. Els homes de Pellegrini hi han posat ganes, però els seus rivals també i en canvi els ha faltat el joc per marcar les diferències i aspirar a capgirar l'eliminatòria.

L'Alcorcón ha tornat a donar una molt bona imatge tot i el resultat final dels 90 minuts i s'ha endut les ovacions de l'afició madridista, mentre que els jugadosr del Madrid s'han endut alguns "olés" irònics corejant les accions del rival i una xiulada important al final del partit per part d'una afició madridista molt irritada per un equip que avança i rendeix molt per sota de les espectatives generades durant l'estiu.

El K.O. coper torna a posar tota la pressió sobre Manuel Pellegrini i fa créixer les ombres sobre el projecte multimilionari de Florentino Pérez, que fa uns dies va garantir la continuitat de l'entrenador uruguaià fins al final de la temporada.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
El Braithwaite i l'Espanyol
Martin Braithwaite

Una relació tòxica

barcelona
 

Olimpíada albanesa

 
 

El Bàsquet Girona se suma al Barça i farà una gira a la Xina

GIRONA
 

De Jong, en espera

barcelona
 

I demà, diumenge

barcelona
 

El Montpeller apuja el llistó

girona
 

Mercat en ‘stand by’

girona