Esports

Creen un videojoc interactiu del Barça a internet per celebrar els èxits aconseguits per l'equip

El jugador ha de triar tres adversaris entre alguns personatges caricaturitzats, entre els quals hi ha alguns jugadors del Reial Madrid

Esto es un chorreo és el nom del videojoc interactiu (www.estoesunchorreo.com) que l'empresa de disseny i publicitat interactiva La Factoria d'Imatges de Sallent (Bages) ha creat amb la voluntat de celebrar els èxits aconseguits pel Barça.

El jugador ha de triar tres adversaris entre alguns personatges caricaturitzats, entre els quals hi ha alguns jugadors del Reial Madrid. Durant el joc, els adversaris llancen tota mena d'objectes que el jugador ha d'intentar que no el toquin ja que cada impacte fa perdre una copa. L'objectiu és acabar amb les tres copes.

Marc Hernández, de La Factoria d'Imatges, ha explicat que esperen que la pàgina web rebi més de 600.000 visites. L'objectiu del joc és "estrictament lúdic" i vol ser un espai de diversió per a tots aquells aficionats al futbol i simpatitzants del Barça. Hernández ha afegit que van considerar que era un "bon moment" per publicar un videojoc del Barça i una altra manera de poder donar ànims als jugadors de cara a la celebració de la final de la Champions.

La Factoria d'Imatges ha desenvolupat ja d'altres videojocs que han aconseguit un gran èxit. Aquest és el cas d'El joc del Saura, per a la web del programa Polònia, que ha rebut més de dos milions de visites o El joc de la cadira, que es va fer en període electoral, i que va tenir més de 100.000 visites.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.