Esports

Un sopar entre el germà de Ronaldinho i el vicepresident del Milan reobre els rumors del fitxatge del futbolista

Futbol

Una trobada per sopar entre Roberto de Assís, germà i representant del barcelonista Ronaldo de Assís 'Ronaldinho', i el vicepresident i administrador delegat del Milan, Adriano Galliani, revifa a Itàlia les conjectures sobre el possible fitxatge del brasiler pel club italià.
Els mitjans italians han publicat aquest dijous que tots dos es van reunir dimecres a la nit en un restaurant de Milà (nord d'Itàlia) i apunten que la trobada podria suposar una reobertura de les negociacions perquè el futbolista brasiler pugui jugar al club negre-i-vermell la temporada que ve.

El 14 de gener passat, va ser el mateix president i propietari del club milanès, Silvio Berlusconi, qui va descartar el fitxatge de Ronaldinho, en declarar que no creia que el futbolista fos essencial per a l'equip, ja que no travessava un període de forma feliç.

Relació òptima
Els mitjans italians han subratllat avui que mentre la relació de Ronaldinho amb el Barcelona és "pèssima", la del seu germà Roberto amb el Milan és "òptima", i s'han referit a la possibilitat que el brasiler recorri a l'article 17 del reglament de transferències de la FIFA, que permet a un jugador trencar unilateralment el seu contracte després de tres anys de vigència.

Una acció amb la qual Roberto de Assís ja va amenaçar el 27 de març passat i amb la qual el jugador podria abandonar el club blaugrana pagant al voltant d'uns 16 milions d'euros (poc més de 25 milions de dòlars), en lloc de la seva clàusula actual de rescissió de 125 milions d'euros.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La quarta corba frustra les opcions d’Àlex Palou a Iowa

Girona
 

El cel només el tocarà un

Barcelona
 
 

Fronteres a cop de pedal

 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona
 

Messi, una llegenda infinita

Barcelona