Esports

L'AXA Barça cau a la Supercopa ACB

L’equip d’Ivanovic perd 22 pilotes i mostra novament les seves limitacions

L’AXA Barça no va reaccionar ahir a Bilbao. Després de caure estrepitosament a les semifinals de la Lliga Catalana davant el DKV, l’equip de Dusko Ivanovic va tornar a decebre a la semifinal de la Supercopa, en què va perdre amb el Bilbao Basket per 74-67 i diu adéu al primer títol oficial de la temporada de l’ACB.

El conjunt basc, sense fer un gran partit i anotant gairebé la meitat dels seus punts (34 de 74) en tirs lliures, es va imposar amb tota justícia a un Barça que va tornar a mostrar moltes limitacions: 22 pilotes perdudes per només 6 de recuperades, 6/21 triples i 11/19 tirs lliures. A això cal afegir-hi que els alers Basile i Morandais es van quedar sense anotar en un equip que només va anar per davant en el marcador amb el 0-2 de Marconato i després amb uns també mínims 24-25 i 26-27.

De fet, el Barça ahir només va estar entonat a l’inici del segon quart, quan a partir d’una bona feina defensiva i amb els punts de Lakovic, el millor blaugrana, Kasun i Ilyasova, va fer un parcial de 0-14 que va capgirar el marcador, que havia arribat a ser de 18-4. L’equip català, però, no va aprofitar la precipitació dels locals , que van reaccionar amb triples de l’ex-verd-i-negre Huertas (màxim anotador del seu equip amb 16 punts) i Quincy Lewis, per recuperar un domini (36-27) que ja no tornarien a cedir en cap moment.

Tres derrotes a Bilbao
El Barça encara es va acostar fins a un 63-58 amb dos triples de Lakovic i un d’Ilyasova, però les pèrdues de pilota i una falta antiespotiva de Pepe Sánchez (2 punts i 8 assistències) van acabar per assegurar el triomf del Bilbao Basket, l’equip amfitrió, que ha superat els blaugranes en les tres últimes visites dels catalans a la capital biscaïna. Avui es jugaran el títol amb el Tau mentre que el Barça ja haurà tornat a Barcelona amb una nova decepció.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.