Esports

Manuel Pellegrini, nou entrenador del Reial Madrid

El Chelsea confirma el nomenament de Carlo Ancelotti com a nou entrenador

El nou Reial Madrid de Florentino Pérez ja té entrenador, encara que el seu nou president encara no hagi estat nomenat oficialment. Es tracta del xilè Manuel Pellegrini, que ha signat un contracte per dues temporades.

El club merengue ha pagat al Vila-real els 4 milions d'euros de la clàusula de rescissió i el presentarà de forma oficial aquest dimarts.

El conseller delegat del Vila-real, José Manuel Llaneza, ha explicat que aquest matí s'han mantingut els primers contactes amb el Madrid i que s'ha arribat ràpidament a un acord.

Per la seva banda, el Chelsea ha confirmat el nomenament de Carlo Ancelloti com a nou entrenador. El fins ara tècnic del Milan ha signat un contracte per tres temporades i assumirà el seu càrrec de forma oficial el proper 1 de juliol.

Ancelotti succeeix l'holandès Guus Hiddink, que va arribar a Londres per substituir Felipe Scolari a meitat de temporada i que, com estava previst, torna novament al seu càrrec al capdavant de la selecció de Rússia.

Hiddink es va acomiadar diumenge passat guanyant la FA Cup, el primer títol que aixeca el Chelsea en els dos últims anys.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.