Esports

Robredo i Montañés passen a la tercera ronda de Wimbledon

Marcel Granollers cau davant el suec Robin Soderling

El català Albert Montañés ha superat en quatre sets l'argentí Guillermo Cañas i s'ha classificat per a la tercera ronda del torneig de Wimbledon per primera vegada a la seva carrera. Montañés, cap de sèrie nombre 24, ha vençut Cañas per 6-4, 6-3, 4-6 i 6-3.

Tommy Robredo, quinzè cap de sèrie, ha remuntat dos sets en contra per imposar-se a l'austríac Stefan Koubek, per 3-6, 4-6, 6-4, 7-6 (5) i 6-1, en 3 hores i 29 minuts, i ficar-se a la tercera ronda del quadre. El jugador d'Hostalric, en la seva novena participació en aquest gran slam, tindrà com a pròxim rival l'israelià Dudi Sela, que ha guanyat avui l'alemany Rainer Schuettler en el All England Club.

Federer i Djokovic
A la tercer ronda del torneig, també ha passat el suís Roger Federer i el serbi Novak Djokovic. Federer, segon cap de sèrie i gran favorit de Wimbledon 2009, ha vençut l'espanyol Guillermo García-López, per 6-2, 6-2 i 6-4.

Per la seva banda, Marcel Granollers ha caigut davant el suec Robin Soderling per 4-6, 7-6 (7), 6-4 y 7-5


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.