Esports

El Madrid perd a Riazor (2-1)

Futbol

Mal començament per al Reial Madrid, que va caure derrotat una vegada més al camp d'un Deportivo (2-1) que va tenir més fe que el seu rival. El conjunt de Lotina, sempre molt ordenat i explotant al màxim les seves virtuts, va saber rendibilitzar al màxim les escasses ocasions de què va disposar, mentre que el Madrid va notar en excés les absències de Sneijder i Van der Vaart i Schuster comptava amb escasses cartes a la banqueta per reflotar el pobre joc que van exhibir ahir els blancs.

Només iniciar-se el partit el Dépor va estar molt a prop d'avançar-se en el marcador quan Mista, molt actiu durant tot el partit, va aconseguir enganxar una bona passada de Pablo Álvarez per rematar al travesser amb Casillas ja batut. Semblava que el Madrid patiria un infern en aquests primers minuts, però el seu centre del camp va tenir ofici i va frenar l'impetuós inici del rival tocant i tocant la pilota, però sense prou profunditat i agressivitat per ocasionar problemes a Aranzubía.

Finalment, Schuster es va inclinar per Marcelo, més ofensiu que Torres però molt lluny del rendiment de Robinho o Roberto Carlos, i li va oferir tota la banda esquerra, mentre que Robben va ser situat a la dreta, en un intent d'explotar unes diagonals que mai van tenir l'efecte desitjat pel tècnic blanc. El plantejament de l'alemany era a priori ambiciós, perquè va descartar el doble pivot per donar una oportunitat a Higuaín, però l'argentí va estar perdut en aquest primer temps i moltes de les accions ofensives van finalitzar amb els atacants blancs destorbant-se.

El Dépor va apostar per un joc al contraatac, i les seves sortides van crear un perill que no va arribar a asfixiar el Madrid. En una jugada a pilota aturada, però, aconseguiria avançar-se gràcies a un precís cop de cap de Mista, que es va saber aprofitar de la indecisió de Casillas en la sortida. El Madrid no va reaccionar, encara que poc abans d'arribar al descans Marcelo va estar a prop de sorprendre el porter local amb un tir que s'estavellaria al travesser.

Voler i no poder blanc
Després de la represa, l'equip de Schuster va igualar el marcador amb una pilota que es va trobar Van Nistelrooy en el punt de penal, però les aspiracions blanques van naufragar molt aviat, quan en una nova jugada a pilota aturada Lopo aconseguia rematar de cap entre Pepe i Ramos i enviar la pilota al fons de la xarxa. A partir de llavors va ser un voler i no poder del Madrid, que una vegada i una altra va topar amb una defensa molt ordenada. Drenthe i De la Red van suplir Guti i Raúl, però la situació no va variar, de manera que el Madrid ja fa 17 partits que no guanya a Riazor, des del 2 de novembre del 1991.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Espanya i la crisi d’identitat catalana

FILÒSOF
 
El protagonista
Lamine Yamal

O Rei Lamine

BARCELONA
 
 

Poder sense discussió de Pogacar

BARCELONA
 
Joan Sagué
EXJUGADOR DEL GIRONA FC DURANT VUIT TEMPORADES (1985-1993) I EXCAPITÀ

“És molt més exigent el futbol d’ara”

FIGUERES
 

Dani Olmo: Bota d’Or i cap de diamants

BARCELONA
 

Lògica futbolística

barcelona
 

Alcaraz lidera el canvi

BARCELONA / LONDRES