Esports

Ronaldinho queda fora de la convocatòria davant del partit de Copa contra el València

Ronaldo de Assís, Ronaldinho, no forma part de la convocatòria del Barcelona per al partit de tornada de les semifinals de la Copa del Rei, malgrat que el jugador brasiler s'ha exercitat amb la resta del grup en l'última sessió d'entrenament abans de viatjar a València.

Encara que el jugador havia expressat la seva intenció de jugar a Mestalla, amb les molèsties que li van impedir jugar a Almeria (2-2) o sense, el seu entrenador ha decidit no incloure'l a la llista de 16 convocats per a la semifinal de Mestalla.

Ronaldinho no pateix cap lesió "tendinosa ni muscular", segons diu textualment el comunicat mèdic fet públic per l'entitat blaugrana. Al costat de Santi Ezquerro, que ja ha rebut l'alta mèdica, Ronaldinho és l'únic jugador que queda fora de la llista per raons purament tècniques, tenint en compte que oficialment el brasiler no està lesionat.
A les absències de Ronaldinho i Ezquerro s'uneix també la d'Oleguer Presas, a causa d'un nou problema mèdic. El defensa de Sabadell va rebre en l'entrenament d'aquest dimarts un cop en el tercer metacarpià de la mà esquerra, al mateix lloc d'on va ser operat recentment. Les proves mèdiques realitzades han confirmat que Oleguer té una fissura al dit.

Tornen a la convocatòria Gianluca Zambrotta, absent a Almeria per acumulació d'amonestacions, i Touré Yayá, recuperat de les molèsties per l'hèrnia discal que li van impedir jugar a l'estadi dels Jocs del Mediterrani.

Els 16 jugadors convocats per Frank Rijkaard per al partit de Mestalla són Valdés, Pinto, Puyol, Milito, Thuram, Zambrotta, Abidal, Sylvinho, Touré Yaya, Edmilson, Xavi, Iniesta, Gudjohnsen, Henry, Eto'o i Bojan.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.