Esports

Kameni demana perdó a l'afició i al club

Futbol

El porter de l'Espanyol Carlos Kameni ha comparegut aquest dimarts davant dels mitjans de comunicació acompanyat pel president del club, Daniel Sánchez Llibre, per demanar perdó a l'afició per l'incident que va protagonitzar ahir amb un aficionat i assegurar que mai no ha volgut enterbolir la imatge de l'equip ni del club.

"Fa quatre anys que sóc aquí i sempre he tingut el màxim respecte pels colors del club i pels socis. Mai no he tingut cap problema amb ningú i mai no he fet res per embrutar la imatge d'aquest club", ha insistit Kameni, 24 hores després de protagonitzar un desagradable incident amb un aficionat al qual va arribar a agafar per la solapa.

"Demano perdó a l'afició i al club, perquè no és bo", ha dit Kameni, que ha ofert un discurs de dos minuts sense acceptar preguntes.

Kameni ha insistit a lamentar "el que va passar ahir, perquè sóc un exemple per als nens i les persones. No havia de fer-ho perquè represento un club amb molts valors", ha subratllat el porter, que ha acabat demanant "unió" entre afició i jugadors.

"Demano respecte als companys i a mi quan les coses no van bé. Demano unió entre l'afició i el club per sortir de la zona on estem, perquè junts farem coses bones", ha conclòs.

De la seva banda, Sánchez Llibre ha remarcat que fa quatre anys que coneix Kameni i que el camerunès sempre ho ha donat tot pel club.

"Sé com pensa, com és i el que vol dir als aficionats. Hem d'estar units. La plantilla en aquests moments sempre ha demostrat que pot tirar cap endavant; és l'única solució per sortir d'aquest pou", ha conclòs.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.