Esports

Aznar ratifica que no pot optar a la presidència del Reial Madrid

Esports

L'expresident del govern espanyol José María Aznar ha confirmat que no optarà a la presidència del Reial Madrid, club del qual és soci, perquè els estatuts de l'entitat ho impedeixen.

"Em van fer soci del Reial Madrid quan tenia 7 anys, però uns anys després no em van renovar el carnet i ara només tinc cinc anys d'antiguitat (els estatuts n'exigeixen un mínim de deu)", ha declarat Aznar en una entrevista a la cadena COPE. Quant a la possibilitat d'integrar-se en alguna candidatura alternativa, s'hi ha mostrat receptiu, encara que ha afegit que "no seria fàcil".

L'expresident del govern espanyol ha expressat el seu rebuig als partits entre les seleccions autonòmiques i la nacional: "La selecció espanyola no pot competir contra cap part integrant d'Espanya. És un despropòsit que, espero, no veiem mai. Si ho arribem a veure, veurem coses pitjors".

Aznar ha lloat el joc del Barça, del qual ha comentat que "ho està fent tan bé que, encara que ensopegui, seguirà jugant bé", però ha dit que és difícil mantenir el mateix nivell tot l'any i, per tant, "és difícil guanyar els tres campionats".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.