Esports

El Madrid venç 4-2 i amb polèmica un Almeria que s’avança 1-2

Cristiano Ronaldo fa un gol, provoca i falla un penal inexistent, acaba expulsat i no jugarà a Mestalla

Després de caure davant el Barça, el Madrid es plantava ahir davant de la seva afició amb ganes de demostrar que havia merescut un resultat millor al Camp Nou i que està capacitat per lluitar pel títol i oferir l’espectacle que li demanen. L’Almeria es presentava com un rival assequible per consumar aquestes intencions, però el Madrid va perdonar i els andalusos van estar a prop de fer saltar la sorpresa després d’avançar-se per 1-2 a mitja hora del final.

Va començar llavors el joc de la ruleta russa, Crusat va estar a punt de sentenciar però la pilota no va entrar i el matx va fer un nou gir. Higuaín va aprofitar el segon error d’Acasiete per igualar de nou el partit –la primera fallada la va aprofitar Ramos després d’una centrada de Cristiano Ronaldo– i va ser a partir de llavors quan el portuguès va assumir per complet el protagonisme. Primer va provocar un penal inexistent que l’àrbitre va xiular.

El portuguès va fallar la pena màxima, però Benzema va aprofitar als 82 minuts, de forma irregular perquè estava dins l’àrea quan es va llançar el penal, el rebuig del porter per fer el 3-2. Poc després, Ronaldo es va rescabalar fent el 4-2 però va festejar el gol traient-se la samarreta, groga. Greu error, perquè després va respondre a l’agressió d’Ortiz amb una puntada de peu: segona groga, expulsió i baixa per jugar a Mestalla


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.