Esports

Cinc jugadors del Barça entren a la llista de Del Bosque per disputar la Copa Confederacions

Les proves realitzades a Gerard Piqué, un dels convocats, confirmen que en té per a uns 15 dies de baixa

El seleccionador espanyol, Vicente del Bosque, ha donat a conèixer aquest dilluns la llista de 23 jugadors convocats per disputar la Copa Confederacions.

Entre els escollits, cinc jugadors del Barça: Xavi, Iniesta, Puyol, Piqué i Sergio Busquets. També n'aporten cinc el Liverpool (Reina, Arbeloa, Riera, Xabi Alonso i Fernando Torres) i el València (Albiol, Marchena, Villa, Silva i Mata).

Val a dir, però, que les proves ecogràfiques realitzades aquest dilluns al matí a Piqué han confirmat que té una microruptura a l’adductor mitjà de la cuixa esquerra. El pronòstic és d’entre 10 i 15 dies de baixa.

Els serveis mèdics del club ja s’han posat en contacte amb els de la Federació Espanyola de Futbol per passar informes sobre les pautes recomanades de recuperació que hauria de seguir el jugador en els pròxims dies, encara que estigui convocat.

La llista de Del Bosque es completa amb Casillas i Sergio Ramos (R. Madrid), Fernando Llorente (Athletic), Diego López, Capdevila i Cazorla (Vila-real), Cesc (Arsenal) i Güiza (Fenerbahçe).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.