Esports

El PP insta Laporta a centrar-se en el club i ICV percep males pràctiques preelectorals

El PP i ICV s'han pronunciat sobre l'escàndol per les investigacions a directius del FC Barcelona i han lamentat la mala imatge que transmet aquesta incidència. Però mentre per als populars això és la conseqüència que el president Joan Laporta s'ha prodigat en manifestacions alienes al club, la formació ecosocialista hi veu indicis de males pràctiques preelectorals al si de l'entitat.

Josep Llobet, portaveu adjunt del PP al Parlament, ha declarat a l'AVUI que el president del FC Barcelona, Joan Laporta, “darrerament ha estat dedicat a qüestions extraesportives i hauria de centrar-se en les seves obligacions com a president” per “garantir l'estabilitat social i esportiva” de l'entitat i assegurar que aquest cas “no afecti els resultats esportius”. El diputat del PP ha recordat, de tota manera, que el FC Barcelona és una entitat privada i que “la directiva ha de respondre i donar explicacions davant els socis”.

La portaveu d'ICV, Laia Ortiz, per la seva banda, lamentava la notícia que “no contribueix al bon nom” del club i reclamava al mateix temps que una entitat com el Barça “ha de donar exemple de bones pràctiques” i contribuir així al clima d'alegria i satisfaccions que en aquest cas l'afició del Barça ha obtingut aquest any.

La portaveu d'ICV constata que “massa vegades” els processos electorals d'entitats esportives “es veuen enterbolits per males pràctiques”. Per això, espera que aquests fets no afectin la bona marxa de l'entitat i els resultats esportius.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.