El Mataró fa història proclamant-se campió de la Copa de la CERS en derrotar el Lloret per 1-2

Hoquei Patins

El Mataró ha posat punt i final a la temporada de la millor manera possible: aconseguint el seu primer títol continental. I és que el MAtaró s'ha proclamat campió de la Copa de la CERS contra tot pronòstic guanyant a domicili el Lloret per un emocionant 1-2.

De fet, ha estat necessari arribar a la pròrroga per veure com, amb un gol d'or, el Mataró doblegava l'equip de la Selva després d'una final amb alternatives.

L'equip d'Ivan Sanz ha deixat enrere els problemes econòmics que arrossega el club del Maresme i el descens consumat de l'OK Lliga per encarar amb compromís la important final d'aquest diumenge celebrada a Lloret.

Els joves jugadors del Mataró han dominat un primer temps marcat per la prudència i la igualtat. Malgrat que tots dos conjunts s'han mostrat força prudents, els maresmencs han jugat amb més insistència en les llargues possessions i han tingut més ocasions. Ni uns ni altres, però, han pogut trencar la igualada i el partit ha arribat al descans amb el 0-0 inicial.

A la segona part el Lloret s'ha despertat, lligant de més a prop l'atac mataroní, assentant-se més bé sobre la pista. L'estratègia, però, no ha variat i el partit ha continuat molt igualat, sense contraatacs i amb un joc conservador per part de tots dos conjunts.

I així ha estat fins que a nou minuts pel final Lladó ha culminat una diagonal llançant un fort xut creuat que ha sorprès l'inspirat Roger Fernández situant l'1-0 al marcador. El partit i el títol semblaven decidits, però inesperadament el Mataró no s'ha ensorrat i ha plantat cara molt més intensament.

Ni Lloret ni Mataró havien guanyat mai la Copa CERS ni cap títol continental, de manera que ara el Mataró figurarà en el palmarès d'aquesta competició continental, substituint l'últim campió, el Tenerife.