Esports

Laporta: "Al Bernabéu hem assolit el triomf del model"

El president diu que el clàssic va ser "la Masia contra una cosa diferent". Explica que Florentino li va reconèixer la gran superioritat dels de Pep. I en clau electoral diu que si Ferrer no es desvia tindrà el seu suport

El president del Barça va elevar a xoc de models el clàssic guanyat pel Barça al Bernabéu i es va mostrar «content» per la superioritat mostrada pel conjunt de Pep Guardiola al camp del Real Madrid.

En declaracions al programa Tu diràs, de Rac1, el dirigent va dir: "No només diria que vam ser superiors practicant un futbol que és del gust de gairebé tothom, sinó que també es va tractar d'una qüestió de models. És important destacar-ho, perquè són models diferents. El nostre, que anomenem la Masia, contra una cosa diferent".

Laporta, a més, va argumentar: "No només es tracta del model esportiu, sinó del club en general. Hem portat a terme un model que és la referència del món del futbol. S'està treballant molt bé la base i el primer equip. Si som on som és gràcies als jugadors, el cos tècnic i la secretaria tècnica, que són els que ho han fet possible".

Històries de la llotja
El president culer va explicar que a la llotja, per part seva, es va desfermar l'eufòria. "És normal perquè resulta un plaer viure aquesta classe de moments. Veure a la llotja del Madrid com guanya el Barça al costat de gent que s'ha manifestat públicament madridista és un gust", va dir sobre la presència de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, i de l'expresident espanyol, José María Aznar, ambdós presents a la zona noble dissabte. "Tots dos em van saludar correctament".

El president del Reial Madrid es va passar tot el partit comentant el que passava amb el president del Senat. La sensació de la gent del Madrid era de nerviosisme.

"El seu equip no acabava de resoldre les situacions i, quan nosaltres vam començar a tocar, es va veure que estaven molt preocupats. Això es recollia també a la grada".

Laporta va explicar, també, que Florentino Pérez "va reconèixer que el Barça havia fet un molt bon partit". "La relació és molt cordial i tota la junta directiva del Madrid es va comportar de manera molt hospitalària abans, durant i després del clàssic".

Sobre els continuats moments de felicitat que viu el barcelonisme, Laporta va recomanar als pares "que ho visquin intensament amb els seus fills". "És clar que passarem moments de dificultats. Els hem d'educar també en el saber perdre, però a tenir la força per capgirar les situacions. Els nens fa set anys que veuen guanyar el Barça", va dir orgullós.

En plena vivència dels darrers mesos del seu mandat, Laporta va confessar haver viscut l'últim clàssic com a president del Barça "molt emotivament". "Em feia il·lusió guanyar-lo. Han estat quatre victòries de set. I totes amb una càrrega simbòlica molt important".

Laporta, que va tornar a defensar el nomenament de Johann Cruyff com a president d'honor ("li dono les gràcies per haver acceptat aquest càrrec"), va comentar en clau electoral: "Jaume Ferrer continuarà tenint el meu suport en la mesura que no es desviï d'un projecte que sigui capaç de garantir el model que ens ha portat al que estem vivint". La premissa que segons ell va perdre la precandidatura de Godall.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
El Braithwaite i l'Espanyol
Martin Braithwaite

Una relació tòxica

barcelona
 

Olimpíada albanesa

 
 

El Bàsquet Girona se suma al Barça i farà una gira a la Xina

GIRONA
 

De Jong, en espera

barcelona
 

I demà, diumenge

barcelona
 

El Montpeller apuja el llistó

girona
 

Mercat en ‘stand by’

girona