Esports

Valdés admet que el Barça "té un problema" però contradiu Puyol i nega que sigui d'"actitud"

"El problema és futbolístic i no d'actitud. Ahir a la nit no vam treballar com a equip", diu el porter contradint Puyol

El porter barcelonista Víctor Valdés ha admès avui que el Barça, després de sumar una nova derrota com a visitant, té "un problema" amb el seu futbol i que cal ser "realistes".

Ja ningú en el si del vestidor barcelonista s'atreveix a titllar la situació esportiva del primer equip del Barcelona de circumstancial i passatgera, a causa que cada vegada que el conjunt català trepitja un camp com a forà el seu futbol cau en picat i els resultats negatius se succeeixen.

Valdés té una idea clara del que li està succeint al seu equip, i que ahir a la nit a Getafe es va tornar a posar de manifest: "El problema és futbolístic i no d'actitud. Ahir a la nit no vam treballar com a equip. No vam jugar sota el sistema que tenim, de situar les línies juntes, no deixar espais i pressionar els 90 minuts. No ho vam fer així i ells van poder jugar i van poder pensar".

Contradiu Carles Puyol
Menys flexible es va mostrar ahir a la nit després del partit el capità de l'equip Carles Puyol, qui sí que va parlar que el Barça té un problema d'actitud.

"És un problema d'actitud i no vam jugar com un equip. Tothom ho està veient. Hem de treballar més. Sortir al camp amb la mateixa intensitat que el rival", ha subratllat molt molest el capità barcelonista.

Aquest migdia, Víctor Valdés ha advertit que el Barça ja li ha de veure les orelles al llop, perquè en el cas que els partits al Camp Nou els resolgui amb solvència, però que en els de fora s'embussi, pot significar que el conjunt català perdi força en la lluita per la Lliga.

"Per guanyar la Lliga, s'han d'assegurar els punts de casa, però s'ha de guanyar fora. Els jugadors hem de fer autocrítica. Hem sortit de situacions i no dubto de la professionalitat dels meus companys. Però això s'ho ha de plantejar tot l'equip. Encara queda molt temps i molta Lliga", ha assenyalat el porter del Barça.

Víctor Valdés ha assistit avui a l'entrenaments voluntari que ha programat el tècnic Frank Rijkaard, en què només han faltat els tres sud-americans que ahir a la nit van partir des de Madrid als seus països (Milito, Messi i Ronaldinho) i Toure Yaya, mentre que en el gimnàs s'han exercitat Abidal, Thouram i Henry. Rafa Márquez, que va caure de l'equip en l'escalfament previ el xoc contra el Rangers dimecres, s'ha entrenat sense evidenciar cap molèstia.

La premsa esportiva catalana ha donat avui un toc d'atenció a l'equip amb portades molt contundents: Sport titula: "Ja n'hi ha prou! 0 en actitud, ambició i joc"; Mundo Deportivo destaca en la seva primera pàgina "Frank, no va", mentre que El 9 Esportiu destacada amb un "Impresentables".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.