L'Egara apallissa el Poznan de Polònia i es classifica per la segona fase de l'Euro Hockey League

Hoquei herba

L'equip d'hoquei herba de Terrassa entrenats per Pablo Díaz s’han classificat per a la segona fase de l’Euro Hockey League (EHL) per la via ràpida. Els ratllats, que guanyant avui ja en tenien prou per ser al KO16, han golejat els polonesos del Poznan per un contundent 8 a 1 en el primer partit que han disputat a Amsterdam.

Només començar, en la primera arribada amb cara i ulls del conjunt terrassenc, Pol Amat ha provocat el primer penal córner. Amb Schickendantz a la banqueta, l’encarregat d’executar-lo ha estat Jordi Carrera. El migcampista egarenc ha sorprès tothom amb un magnífic llançament que ha superat el porter polonès. Dos minuts més tard, al 6 del primer quart, el mateix jugador ha tornat a anotar amb la mateixa jugada. L’Egara no ha donat opcions al Pocztowiec que ha intentat ressorgir al minut 7, quan disposava del primer penal córner. Cortès, molt atent, desviava i el pal escopia la pilota a córner.

Al segon quart els terrassencs ha sortit endollats igual que d’inici i en el primer minut Pol Amat feia el tercer acompanyant de revés un rebot que ha recollit dins l’àrea. Quatre minuts més tard, ha estat Jordi Clapés qui ha sentenciat fent el quart amb un potent xut des de la frontal aprofitant un altre rebuig. L’Egara jugava amb un ritme infernal i els polonesos anaven rere la pilota sense poder seguir l’equip de Díaz. Tant és així que abans del descans Schickendantz feia el cinquè convertint un penal-córner.

A la represa, el Pocztowiec ha reduït distàncies aprofitant un penal córner perfectament executat per Jusczak. Poc més ha pogut fer l’equip de Poznan, ja que l’Egara ha continuat el seu festival de gols. En aquest tercer quart, dos més. Primer, Amat feia un gol marca de la casa. El davanter ha agafat la pilota i seguint la línia de l’àrea ha marxat de tot contrincant per acabar xutant de revés i colant la pilota per sota les cames del porter. I el setè l’ha tornat a fer Schickendantz, també de gran jugada personal. L’argentí ha controlat d’esquenes i amb el gir ja ha deixat enrere el defensor. Només li ha calgut xutar de coreà per anotar.

I el darrer quart, com era de preveure, ha estat el de les escombraries. Amb el partit completament encarrilat, els ratllats –que avui vestien de grana- s’han dedicat a moure la pilota i ha deixar córrer el rellotge, pensant en el partit de demà davant l’Alster on es jugaran el primer lloc del grup. En aquest últim període hi ha hagut temps perquè Schickendantz arrodonís el partit amb un hat trick. El davanter ratllat, que ha fet 9 gols en set partits disputats a l’EHL, ha dribat el porter i ha tirat a plaer.

Clara victòria del conjunt del Pla del Bon Aire que s’assegura el passi al KO16. Demà, a les 10.30 hores es disputarà amb el Der Club an Der Alster ser cap de sèrie en el sorteig de la segona fase de l'Euro Hockey League.