El Girona torna a fer un fortí de Montilivi

Segona Divisió

El Girona va tancar ahir la primera volta del campionat de Segona amb una solvent victòria sobre l'Osca (2-0) i confirmant el paper de fortí de Montilivi, on només ha cedit nou punts i ha encaixat tres gols. Amb aquesta victòria els de Raül Agné ja sumen 31 punts i refermen les seves opcions de permanència.

Els locals van sortir molt mentalitzats i amb ganes d'encarrilar el matx ben aviat. Així, Felipe, al primer minut, Cañas, al 9, i Matamala, al 17, van disposar de les primeres ocasions per inaugurar el marcador.

Al seu torn, els visitants no es van acostar amb perill a la porteria de Rafa Ponzo fins poc abans de la mitja hora. En tot cas, no va ser fins just abans del descans que l'esmentat Cañas va fer l'1-0.

A la represa, la intensitat en el joc va baixar una mica, però Felipe va saber aprofitar una bona passada de Raúl Martín per sentenciar a falta d'un quart.

Suspès el Nàstic-Eibar
D'una altra banda, el partit que aquest dissabte havien de disputar tarragonins i bascos al Nou Estadi es va haver de suspendre a causa del temporal de vent que va afectar Catalunya i més zones de l'Estat.

"Hi ha hagut desperfectes a l'estadi, però una de les principals preocupacions era el tema de la mobilitat i el risc que suposava per a la gent", deia el director general del club grana, Antoni Pinilla.

El matx tampoc no es jugarà avui i ara caldrà trobar una data que satisfaci les parts. De moment, els catalans ja han proposat el 4 de febrer.