Esports

Maxwell: "Ibrahimovic estava enfadat amb ell mateix"

El lateral del FC Barcelona assegura que "sempre" estarà al costat del suec, com a amic i company d'equip, i que seguirà intentant generar ocasions perquè ell marqui

El lateral del FC Barcelona Maxwell ha assegurat avui que el seu amic i company Zlatan Ibrahimovic, amb qui va arribar aquest estiu procedent de l'Inter de Milà després de coincidir també a l'Ajax d'Amsterdam, estava "enfadat" amb ell mateix per la seva falta de gol i no amb l'equip o l'afició.

"Enfadat amb tots, no, amb ell mateix, sí, perquè un davanter sempre vol marcar", ha assegurat el lateral sobre l'estat anímic del davanter suec. "Li ha costat uns quants partits, però això passa amb tots. Ara està bé, fent gols, i amb els moviments que ha de fer", ha afegit sobre aquesta qüestió.

Per aquesta raó, Maxwell ha assegurat que "sempre" estarà al costat d''Ibra' com a amic i company d'equip, és a dir, ajudant-lo en el terreny de joc intentant generar ocasions, com la d'ahir, perquè el suec "continuï marcant".

Així, sobre la seva assistència en el partit d'ahir, ha destacat que per ell va ser un "privilegi". "Em vaig quedar molt feliç de donar-li aquesta assistència. Així continua fent gols, que és molt important. Estem molt feliços per com el grup l'està ajudant. Té la confiança de tots i això ens dóna molta alegria", ha afirmat.

Pel que fa al partit, que el Barça va resoldre a la segona part amb dos gols malgrat un mal primer temps, va revelar que va ser la xerrada de Pep Guardiola al descans el que els va fer guanyar el partit.

"Ens va mostrar moltes coses que havíem de millorar tàcticament. També l'actitud del primer temps, en què estàvem poc intensos, i ens va costar molt. Vam canviar l'actitud i vam lluitar per totes les pilotes, i això ens va donar la victòria", ha assegurat.

Precisament, sobre aquesta falta d'intensitat que ha assenyalat Guardiola, Maxwell va assegurar que no és "qüestió de voler o no". "A vegades no fem el que hem de fer simple, i els equips ens ho fan també difícil perquè es fiquen molt enrere o pressionen a dalt. Hi ha temps per millorar i l'important és sempre voler fer les coses bé", ha apuntat.

Per aquesta raó, assumeix la seva part de culpa i la de l'equip, ja que creu que la mala primera part d'ahir no va ser culpa únicament i exclusivament de Guardiola, malgrat les paraules de Guardiola al final del partit. "Hem d'assumir la nostra possibilitat com a jugadors, que quan entrem al camp haurem de fer les coses tan bé com es pugui i ahir cal assumir que el primer temps no ho vam fer bé", ha manifestat.

Pel que fa a una possible ensopegada del Madrid aquesta tarda davant del Getafe, ha apuntat que intentaria mirar el partit, però ha recalcat que els blaugrana no han d'estar pendents dels resultats del rival. "No cal pensar en el resultat del Madrid, perquè té una ratxa de victòries molt gran i segurament és favorit per avui", ha etzibat.

Així i tot, seria "importantíssim" per a ell que el Madrid ensopegués en alguna jornada abans d'arribar al clàssic. "L'important seria sempre sumar punts. Si el Madrid recula, seria importantíssim, però, ho repeteixo, nosaltres hem de seguir sumant", ha afegit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.