Regal Barça supera el Granada amb dificultats (86-82)

Bàsquet

Les dues defenses han començat el partit molt toves. Ilyasova i Barton han donat els primers avantatges al Regal Barça, però Borchard per dins i Videnov des de l'exterior anotaven amb facilitat a l'altra banda de la pista, amb la qual cosa el Granada no ha trigat a equilibrar el marcador. No obstant, l'aparició de Lakovic en l'últim tram del primer quart ha tornat a obrir una petita escletxa (24-20 al final del primer quart).

El Granada no li ha perdut la cara al partit en cap moment en aquesta primera part, tot i que el Barça ha ajustat molt la defensa en el segon quart amb l'objectiu de trencar el partit. La tornada d'Ilyasova i Navarro al parquet ha coincidit amb la primera estirada important del Barça (40-30 al minut 17).

No ha començat gens bé per al Barça la segona part. Els de Xavi Pascual han errat els tres primers atacs a la represa i el Granada se n'ha aprofitat per igualar el marcador (48-47). Havia de ser Navarro qui trenqués el parcial andalús. El ritme del partit, però, el duia el Granada: Borchard dominava els rebot en atac i en defensa, i Videnov seguia imparable des de l'exterior, amb la qual cosa el marcador s'ha capgirat (53-58 al minut 26). El capità, Roger Grimau, ha sortit al rescat dels seus amb un triple i una cistella inversemblant que ha permès tancar el quart amb avantatge local (65-64).

El Barça ha tancat la defensa sobre Videnov i Hunter en l'últim i decisiu quart, però no atacava amb fluïdesa. Les penetracions dels homes petits eren aturades amb taps per Borchard i Gutiérrez, i el tir exterior tampoc funcionava. L'aparició d'Ilyasova ha estat decisiva per trencar definitivament el partit.