Esports

Xavi Pascual: "Hem de recuperar el nostre nivell"

El Regal Barça disputa aquest vespre el tercer assalt dels play-off de quarts de final de l'Eurolliga. L'eliminatòria, al millor de cinc partits, està empatada a un

L'entrenador del Regal Barcelona, Xavi Pascual, creu que l'equip ha de "recuperar" com més aviat millor el nivell que ha exhibit durant tota la temporada i que sembla haver perdut en els últims partits, especialment en l'eliminatòria de quarts de final de l'Eurolliga contra el Reial Madrid.

"Hem de trobar el nostre camí i tornar a jugar bé", ha afirmat Pascual, que aquest dimarts dirigirà el conjunt blaugrana en el tercer partit de la sèrie, que es disputarà a Vistalegre.

Pel tècnic del Barça, tornar a guanyar el Reial Madrid passa per recuperar aquest bon nivell, "però no només el de jugadors com Navarro i Ricky Rubio, sinó tot l'equip".

A Pascual li preocupa que "la falta d'encert es prolongui", ja que és una situació nova per a l'equip i que, de moment, no ha sabut gestionar: "Ens ha passat en els últims tres partits, i això és sorprenent, o almenys estrany, perquè mai no ens havia passat tan seguit".

"Si els percentatges pugen, guanyarem. Hem de pujar els nostres percentatges de llançament, tant de tres com de dos punts. Hem de millorar la circulació de la pilota i hem de ser més pacients a l'hora d'executar els nostres trets", ha afegit.

En aquest sentit, Pascual reconeix que els equips poden passar per aquestes etapes, però l'important és no perdre mai la identitat. "Guanyarem o perdrem amb el nostre estil", ha insistit.

A més, Xavi Pascual creu que a Vistalegre el Reial Madrid jugarà una mica més ràpid i això pot beneficiar el seu equip. "Ells volen un bàsquet de control, i segur que a casa seva corren una mica més perquè el seu públic els empenyerà per córrer una mica més. Hi haurà, com sempre, guerra pel ritme i el control del partit".

"Parar Tomic una mica millor" i "ajudar qui no està tan bé o qui no té tanta confiança en si mateix" són coses que, segons Pascual, també hauran de fer els seus jugadors per guanyar demà i assegurar-se que la sèrie torni al Palau en un hipotètic cinquè partit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.