Esports

Simon i Espargueró, primer i tercer en la cursa de 125cc.

Barberá arriba segon després del japonès Aoyama en la prova de 250 cc. Bautista cau

Julián Simón (Aprilia) ha guanyat la cursa de 125 cc.del Gran Premi de Malaisia de Motociclisme, celebrada aquest diumenge al circuit de Sepang. En segon lloc ha entrat a la meta el britànic Bradley Smith, seguit pel català Pol Espargueró. En aquesta mateixa cursa, Esteve Rabat ha quedat setè i Joan Olivé, novè. El jove cerverí Marc Márquez ha hagut de plegar per una avaria.

La classificació del campionat del món de 125 c.c. queda encapçalada per Julián Simón (Aprilia), el britànic Bradley Smith (Aprilia) en segona posició, Nicolás Terol (Aprília) i Pol Espargueró (Derbi). Marc Márquez és vuitè i Joan Olivé, desè.

En la cursa de 250 cc. el guanyador ha estat el japonès Hiroshi Aoyama (Honda), líder del mundial, que ha superat Héctor Barberá (Aprilia) i l'italià Marco Simoncelli han entrat a la meta amb el mateix temps. Álvaro Bautista (Aprilia) tercer en la classificació del mundial abans d'aquesta cursa, ha caigut i ha cedit el seu lloc a Barberá.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.