FC Barcelona i Reus Deportiu jugaran la final de l'OK Lliga d'hoquei

Hoquei sobre patins

FC Barcelona i Reus Deportiu jugaran la final de l'OK Lliga d'hoquei sobre patins després de classificar-se avui, en el quart partit de la sèrie semifinal, el conjunt barcelonista amb una victòria a domicili contra el Noia Freixenet (1-3).

L'equip que dirigeix Quim Paüls s'ha imposat amb dos gols del júnior Vergés i un més de Teixidó, que han desfet l'empat al qual es va arribar al descans amb un primer gol de Feixas.

Divendres passat, el Reus Deportiu es va convertir en el primer finalista després d'imposar-se a la Corunya al Coinasa Liceo per 3-4 en el tercer partit de la sèrie de semifinals de la competició.