Esports

Planes: "Veig complicat fitxar Pandiani"

Ramón Planes veu poc probable la incorporació d'El Rifle perquè té una oferta important de l'Osasuna

En les darreres hores, el president de l'Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, ha expressat públicament el seu desig de contractar Walter Pandiani, davanter d'Osasuna i exjugador de l'Espanyol.

Als micròfons de COM Ràdio, el dirigent blanc-i-blau reconeixia converses amb el futbolista uruguaià, que el 30 de juny queda lliure, ja que acaba el contracte que té amb el conjunt de Pamplona.

L'Osasuna, però, li ha plantejat una oferta de renovació a la baixa per un any, més un altre d'opcional en funció dels partits jugats. Una oferta que és l'entrebanc al seu possible retorn a l'Espanyol.

Ramón Planes ahir mateix veia poc probable la incorporació d'El Rifle. "Ho veig complicat. Té una oferta important de l'Osasuna i nosaltres tenim una línia que no trencarem", ha detallat.

En el club navarrès intueixen que el jugador es pronunciarà favorablement i continuarà un any més, tot i que són conscients que al jugador l'oferta a la baixa l'ha dolgut i que amb 34 anys el jugador podria fer prevaldre altres aspectes.

Alguns d'aquests podrien ser el seu passat blanc-i-blau i el fet que la seva família viu a Mataró. Aquests dos elements, i l'ovació que Pandiani va rebre el dia que va visitar Cornellà-el Prat, són l'única escletxa a la qual es pot aferrar l'Espanyol per pensar a recuperar aquell futbolista que la temporada 2006/07 va ser el màxim golejador de l'equip amb 18 gols (7 en lliga i 11 en la UEFA).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.