Esports

Robredo venç l'alemany Philipp Kohlschreiber i es planta als quarts de final de Roland Garros

El d'Hostalric espera arribar almenys a les semifinals

El català Tommy Robredo ha vençut aquest dilluns l'alemany Philipp Kohlschreiber per 6-4, 5-7, 7-6 (4) i 6-2, de manera que accedeix als quarts de final de Roland Garros per quarta vegada en la seva carrera.  És l'únic dels 22 jugadors de l'Estat espanyol que continua viu en la competició de París.

El jugador d'Hostalric, a un pas de completar el seu objectiu d'arribar almenys a les semifinals, s'enfrontarà ara contra el guanyador del partit entre l'argentí Juan Martín del Potro i el francès Jo-Wilfried Tsonga.

A la pista Suzanne Lenglen i en tres hores i 16 minuts, Robredo ha superat el botxí del serbi Novak Djokovic i ha aconseguit la seva quarta victòria davant el germànic, la tercera sobre terra batuda i la segona aquest any després de la de Roma fa un mes.

Aquesta experiència a favor, sense haver perdut cap partit contra Kohlschreiber, ha beneficiat Robredo, que viatja des del torneig de Roma sense entrenador, només acompanyat pel seu pare, Àngel, i amb el suport del capità de l'equip estatal de Copa Davis, Albert Costa, i el seu ajudant, Francis Roig.

La clau de la victòria de Robredo ha estat guanyar el desempat en el tercer set. Després ha mantingut la calma i ha estat capaç d'aguantar les escomeses del germànic. El jugador català ha signat el seu triomf a la segona oportunitat i després ha explotat d'alegria.

Amb la derrota de Kohlschreiber i del també alemany Tommy Haas davant el suís Roger Federer, per 6-7 (4), 5-7, 6-4, 6-0 i 6-2, el tenis germànic ha perdut els seus dos últims representants a París.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.