Esports

Juan Soler dimiteix com a president del València

Futbol

Després de tres anys i mig al càrrec, Juan Soler va presentar ahir la seva dimissió davant el consell d'administració del València. "La meva decisió és irrevocable i el motiu és el meu estat de salut. No puc dedicar el temps que el València i el seu projecte requereixen", va afirmar Soler, que, no obstant això, seguirà tenint el control, com a màxim accionista, de l'entitat xe.
Soler va accedir a la presidència l'octubre del 2004 i la seva inestable gestió ha estat marcada per la falta de títols i una profunda convulsió social i crisi esportiva. En canvi, el projecte del nou estadi de Mestalla, ja aprovat, queda com el llegat més positiu del seu mandat.

Agustín Morera, un home afí a la línia de Soler, va ser nomenat nou president valencianista i el seu primer objectiu "és apaivagar les aigües tant com sigui possible, i per aconseguir-ho prometem molt de treball". Morera va demanar també a l'afició que faci "costat a l'equip" en aquests moments tan delicats, alhora que promet "millorar el projecte esportiu del València".

Com a última decisió abans d'abandonar el càrrec, Soler va proposar al consell que els socis no paguin per veure el partit de Copa contra el Barça del pròxim dia 20. "Vull correspondre a tota l'afició", va dir l'expresident, que va veure aprovada la proposta tot i que 16.000 socis, als quals se'ls tornaran els diners, ja havien comprat l'entrada.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Argentina i Messi amplien la col·lecció de títols

BARCELONA
 

Espanya i la crisi d’identitat catalana

FILÒSOF
 
 
El protagonista
Lamine Yamal

O Rei Lamine

BARCELONA
 

Poder sense discussió de Pogacar

BARCELONA
 
Joan Sagué
EXJUGADOR DEL GIRONA FC DURANT VUIT TEMPORADES (1985-1993) I EXCAPITÀ

“És molt més exigent el futbol d’ara”

FIGUERES
 

Dani Olmo: Bota d’Or i cap de diamants

BARCELONA
 

Lògica futbolística

barcelona