Esports

Villaécija: "No m'he posat malalta en quatre anys i m'hi havia de posar aquí. Em fot"

"En quatre anys no m'havia posat malalta i m'hi he hagut de posar aquí. Em fot". Són les paraules de frustració d'Erika Villaécija després d'haver quedat fora de la competició olímpica dels 800 metres lliures. Aquest dijous s'han fet les  sèries classificatòries de la categoria a la piscina de Pequín, i l'esportista barcelonina ha arribat en mala forma a la prova després d'haver passat un refredat que li ha provocat febre de fins a 39º durant dos dies.

"M'ha anat molt malament. No sé, he tingut mala sort. És el que té l'esport. No m'he trobat bé en cap moment de la prova. Veia que les altres nedadores m'avançaven, però no podia anar més ràpid", ha explicat després de la derrota.

"[A Pequín] Hi ha molts canvis de temperatura, però jo ja no em trobava bé i potser no em vaig curar bé. Em  fa ràbia que en quatre anys no m'he posat malalta i m'ha hagut de passar ara, durant els Jocs. Però això no és una excusa. Són uns Jocs i cal nedar bé", ha admès. També ha assegurat que havia preparat molt bé els Jocs.




Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.