Esports

Deco no jugarà aquest diumenge contra l'Almeria

Futbol

El migcampista portuguès Anderson Luís de Souza Deco no jugarà aquest diumenge contra l'Almeria, malgrat la bona evolució dels seus problemes en un bessó.
A més, el brasiler Ronaldo de Assís, Ronaldinho, no s'ha entrenat avui amb la resta dels seus companys per culpa d'unes molèsties a l'adductor de la seva cama dreta, i ha realitzat un tractament específic de recuperació allunyat del terreny de joc.

El migcampista Touré Yaya, que dimarts passat es va rebre infiltracions per pal·liar les molèsties que li provoca una hèrnia discal, tampoc s'ha entrenat amb els seus companys, però avui ja ha tornat a la feina al gimnàs i es preveu que divendres es podrà reincorporar al grup.

D'altra banda, els mexicans Giovanni dos Santos i Rafael Márquez, Santi Ezquerro i l'argentí Lionel Messi continuen el seu tractament.

La resta de jugadors s'han entrenat a la Masia, amb el defensa Oleguer Preses, ja totalment recuperat de la fractura en un dit de la mà esquerra que l'ha tingut l'últim mes de baixa, participant a ple rendiment.

D'altra banda, Pinto, Oier, Valdés, Jorquera, Iniesta, Ezquerro, Sylvinho, Messi, Abidal i Milito han hagut de passar, abans de l'entrenament, un control antidopatge programat, per sorteig, per la UEFA.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.