Esports

Alonso mana en la primera presa de contacte amb Mònaco

L'asturià, que busca a Montecarlo el segon dels tres podis que es va proposar aconseguir abans d'arribar a Barcelona, ha acabat per davant de Vettel i Kubica. Alguersuari s'ha estrenat amb la quinzena posició i De la Rosa ha quedat en la dissetena plaça

El pilot asturià Fernando Alonso (Ferrari) ha marcat el millor temps en la primera sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi de Mònaco per davant de l'alemany Sebastian Vettel (Red Bull) i del polonès Robert Kubica (Renault).

L'asturià, que busca a Montecarlo el segon dels tres podis que es va proposar aconseguir abans d'arribar a Barcelona, ha aconseguit un millor temps de 1.15.927, unes mil·lèsimes menys que Vettel.

Alonso ha estat un dels pilots que més ha rodat sobre el traçat monegasc i, tot i que els temps no són encara del tot indicatius, ha demostrat estar preparat per aconseguir la seva tercera victòria al Principat, després dels seus triomfs el 2006 i 2007.

El d'Oviedo ha avantatjat en més de mig segon el seu company, Felipe Massa (Ferrari), que ha estat cinquè.

Just per davant del brasiler ha acabat el vencedor del Gran Premi d'Espanya del passat cap de setmana, l'australià Mark Webber (Red Bull), mentre que l'alemany Michael Schumacher (MercedesGP), que va millorar a Montmeló amb un quart lloc i que ha vençut en cinc ocasions a Mònaco, ha estat sisè.

Els que s'han mostrat discrets en aquesta primera presa de contacte amb aquest imprevisible circuit urbà, que no ha deixat cap incident destacat, han estat els McLaren. Lewis Hamilton ha estat setè i Jenson Button, vuitè.

Per la seva banda, el català Jaume Alguersuari (Toro Rosso) s'ha estrenat a Mònaco amb la quinzena posició, a més de dos segons del cap i lluny del seu company Sebastien Buemi, novè. Mentrestant, Pedro Martínez de la Rosa (BMW-Sauber) ha tornat a Montecarlo amb la dissetena plaça.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.