Esports

Xavi Hernández, designat millor jugador de l'Eurocopa

El migcampista de la selecció espanyola Xavi Henández ha estat designat com a millor jugador de l'Eurocopa de futbol que l'equip espanyol ha conquerit aquesta nit després de derrotar la selecció alemanya.

El jugador del Barça, que ha estat titular en cinc dels sis partits que ha jugat la selecció espanyola ha demostrat "la seva habilitat per imposar el ritme del joc al centre del camp". Això li ha valgut el premi al millor del campionat, en l'elecció realitzada pel Comitè Tècnic de la UEFA, tenint en compte les votacions del públic.

Altres integrants de la selecció espanyola també han estat reconeguts durant l'Eurocopa d'Àustria i Suïssa. David Villa ha estat el màxim golejador amb quatre gols, Fernando Torres ha estat designat millor jugador de la final, Andrés Iniesta ho va ser de les semifinals contra Rússia i Íker Casillas en el partit de quarts davant Itàlia.

Els experts del Comitè Tècnic, que han escollit els millors jugadors de l'Eurocopa, han seleccionat nou jugadors de la selecció espanyola entre els millors 23 del campionat: Íker Casillas, Carlos Marchena, Carles Puyol, Xavi Hernández, Cesc Fàbregas, Marcos Senna, Andrés Iniesta, Fernando Torres i David Villa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.