Márc Marquez, en 125cc, tercer a Donington Park

Motociclisme

Marc Márquez ha aconseguit pujar avui al podi dels 125cc en el Gran Premi de Motociclisme de la Gran Bretanya. El pilot de Cervera ha quedat tercer per sota del jove britànic Scott Redding, que ha guanyat la cursa i del francès Mike Di Meglio. Aquest ha estat la primera victòria de Redding i la seva vuitena participació en un Gran Premi amb només 15 anys. L'actual campió del món de 125cc ha caigut de la moto només començar la cursa en el circuit de Donington Park. Pol Espargaró segueix cinquè a la classificació general del mundial.

L'espanyol Álvaro Bautista ha quedat tercer en la cursa dels 250cc del Gran Premi de la Gran Bretanya que ha guanyat el finlandès Mika Kallio. Marco Simoncelli ha quedat segon a la mateixa categoria.