Esports

El Ricoh cau davant el Iurbentia a Bilbao (97-93)

Lliga ACB

El Iurbentia Bilbao ha obtingut la seva tercera victòria consecutiva davant del Ricoh Manresa a La Casella (97-93) malgrat la bona actuació del pivot nord-americà Joss Asselin, que ha signat 30 punts i 7 rebots, insuficients per trencar la inèrcia positiva de l'equip de Biscaia.

La parella formada per Javi Salgado i Marko Banic, autors tots dos de 19 punts, acompanyada per un encertat Quincy Lewis (17), ha guiat el Iurbentia cap a un triomf molt treballat en un partit marcat per l'excel·lent nivell d'encert per part dels dos equips.

El 64% d'encert en tirs de dos punts per als locals i el 68% per al Manresa, i tots dos per damunt del 40% en triples, reflecteix el constant bombardeig a què han estat sotmeses les dues cistelles pràcticament des del minut zero.

Els màxims anotadors locals han estat Banic i Salgado, tots dos amb 19 punts, Lewis, amb 17, i Markota, amb 11. Per part de l'equip de Manresa, els més encertats han estat Asselin amb 30 punts i Montañez amb 17.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.