Esports

Agustí Benedito assenyala "complicitats" de Rosell i Ingla amb CiU i el PSC

El precandidat a la presidència del Barça qüestiona que els gestors del club tinguin vinculacions polítiques, empresarials, financeres o mediàtiques

El precandidat a la presidència del Barça Agustí Benedito ha assenyalat aquest dimecres que alguns dels aspirants a dirigir el club poden tenir "complicitats" amb "tendències polítiques", en referència a Sandro Rosell i Marc Ingla. “Tinc la sensació que potser algun dels partits importants de Catalunya potser se sent més còmode, més còmplice, amb un candidat", ha declarat, assenyalant  CiU i el PSC.

Agustí Benedito ha assenyalat circumstàncies concretes que a parer seu suggereixen tendències polítiques determinades. El precandidat ha declarat al programa El matí de Catalunya Ràdio, de Manel Fuentes, que "el fet que Marc Ingla, per exemple, el dia que es va presentar escollís fer-ho al costat de Pasqual Maragall i no de Jordi Pujol, per dir alguna cosa, doncs marca una certa tendència, no? I el fet que Sandro, per exemple, i gent molt relacionada íntimament amb ell, tinguin complicitats, i algun membre de la seva llista en forma destacada, siguin mes pròxims a CiU, semblaria que s’acosten més allà".

Benedito ha precisat que amb això no afirmava que Convergència Democràtica o el PSC "estiguin impulsant de forma activa cap candidatura”. No obstant, l'aspirant a presidir el FC Barcelona ha advertit que els socis del club estan davant unes eleccions que "seran decisives" i impliquen més que la designació de la nova junta directiva. “Són unes eleccions en què haurem de decidir si aquest Barça de tots volem que sigui gestionat per unes petites elits, amb complicitats amb partits polítics, amb poders financers, poders mediàtics, o volem un Barça on tots ens hi sentim representats”.

La gestió patrimonial
El precandidat a la presidència blaugrana, que aquest dimecres presenta el seu programa, també ha posat èmfasi en la qüestió patrimonial com un dels eixos bàsics del seu projecte. En aquest sentit, ha assegurat que no vendrà patrimoni si acaba presidint el club i ha comparat la feina feta per Joan Laporta amb la de Josep Lluís Núñez.

“De la mateixa manera que dic que Laporta jo crec que és el president del millor Barça de la història, perquè honestament ho penso i crec que ha fet coses molt ben fetes, també n’hi ha algunes que les ha fet molt malament. I he de dir que, en alguns temes, Núñez ha estat molt per sobre de Laporta. En tema de patrimoni, segur”.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El cel només el tocarà un

Barcelona
 

Fronteres a cop de pedal

 
 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona
 

Messi, una llegenda infinita

Barcelona
 

Krejcikova apel·la al talent i guanya el títol a Londres

BARCELONA / LONDRES