Esports

Rijkaard diu que si no el fan fora seguirà la temporada que ve al Barça

L'entrenador del FC Barcelona, l'holandès Frank Rijkaard, ha donat continuïtat a la seva estada en el conjunt català, després d'assegurar en una entrevista radiofònica aquesta nit que si la directiva de l'entitat no en prescindeix al final de la temporada, continuarà un any més.

Així de contundent s'ha expressat en els micròfons de Catalunya Ràdio, on també ha dit que el gest que va tenir fa uns dies amb Ronaldinho en un entrenament, quan el va obligar a incrementar la intensitat quan el brasiler marxava cap al vestidor, no ho va fer per demostrar res davant els mitjans informatius, que van capturar la seqüència.
En una repassada a l'actualitat barcelonista, el preparador holandès ha tractat de l'última revolució a la junta barcelonista, amb la designació del directiu Marc Ingla com a vicepresident esportiu. "Mantenim reunions i es presenta molt sovint al vestidor. Vol saber el que estem fent, els objectius que tenim, els entrenaments, etc", ha dit.

Del sorteig del dia 21 per conèixer els aparellaments dels vuitens de final de la Lliga de Campions, Rijkaard no té dubte de quines són les seves preferències: "M'agradaria evitar els equips britànics".

De Ronaldinho, l'entrenador barcelonista ha garantit que el brasiler "està treballant per a aconseguir la forma que volem tots. Se l'ha de felicitar per la feina feta, però no és el moment per parar. La seva mentalitat ha estat molt bona. L'he vist molt bé amb els seus companys. A poc a poc està millorant. És un jugador fonamental per a nosaltres". "Estic content amb Ronaldinho i amb la seva mentalitat. No ha estat fàcil per a ell. La seva mentalitat, companyia i alegria al vestidor són fonamentals. És una gran persona. Una altra cosa és que al camp cal rendir al màxim. Necessita afecte i ajuda, però no cal dramatitzar", ha argumentat l'entrenador barcelonista.

Dos jugadors més que ha tractat Rijkaard han estat Samuel Eto'o i el jove Bojan Krkic. Del jugador lleidatà, el tècnic barcelonista ha dit que es tractava "d'un tresor per a l'entitat". "A Eto'o l'he vist bé, sobretot físicament. Amb més minuts, adquirirà més empenta. El gol que va marcar contra l'Stuttgart va ser molt important perquè li va donar confiança", ha afegit l'entrenador barcelonista.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La quarta corba frustra les opcions d’Àlex Palou a Iowa

Girona
 

El cel només el tocarà un

Barcelona
 
 

Fronteres a cop de pedal

 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona
 

Messi, una llegenda infinita

Barcelona