Esports

Les estacions d'esquí d'Andorra tornen a obrir part de les seves pistes amb un augment sensible dels gruixos de neu

ANDORRA

Les estacions d'esquí andorranes han tornat a obrir aquest dijous les seves portes després que aquest dimecres haguessin de tancar les instal·lacions, a excepció d'una part de les pistes de Pal, a causa del temporal de vent i neu.

Pel que fa a Vallnord, el sector de Pal Arinsal registra uns gruixos d'entre 60 i 90 centímetres de neu pols. Respecte al sector d'Ordino Arcalís, segons Ski Andorra, anirà obrint les instal·lacions al llarg del dia. L'altra gran estació d'Andorra, Grandvalira, ha començat el dia amb l'obertura de les cotes baixes que s'ha anat augmentant al llarg del matí.

En aquest domini esquiable es registren gruixos de neu d'entre 60 i 100 centímetres de neu pols. Finalment, l'estació d'esquí nòrdic de la Rabassa també està fent una obertura progressiva de les seves instal·lacions. Segons Ski Andorra, es necessiten equipaments especials per poder accedir a les estacions d'esquí.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.