Esports

El Fiorentina, primer rival seriós en el tercer amistós del Barça

Futbol

El FC Barcelona de Josep Guardiola disputarà aquest dimecres a les 20:45 hores el seu tercer amistós de la pretemporada a l'estadi Artemio Franchi de Florència contra el Fiorentina. El club italià és el primer rival de nivell europeu al qual s'enfrontarà el conjunt català després de solucionar amb facilitat els seus dos primers compromisos estivals.

En aquest partit s'incorporaran Iniesta, Xavi i Puyol, campions de l'Eurocopa i encara inèdits en la pretemporada. També s'espera amb especial interès el rendiment de Leo Messi, el millor a Escòcia i objecte de disputa entre el Barça i l'Associació de Futbol Argentí (AFA) a càrrec dels Jocs Olímpics. El partit servirà també per comprovar l'acoblament a l'equip de l'últim fitxatge del Barcelona, Alexander Hleb, que només acumula 24 minuts de joc contra l'Hibernian (0-6), en el primer partit de la pretemporada.

El partit a Florència, arbitrat per Massimiliano Saccani, servirà per recaptar fons destinats a la Fundació Fiorentina Onlus, la Fundació del Barça i la Fundació Artemio Franchi, i serà l'escala prèvia a la gira nord-americana del Barça. L'equip blaugrana jugarà dos amistosos, a Chicago i a Nova York, contra el Chivas Guadalajara i el New York Red Bull, el 3 i el 6 d'agost respectivament.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.