Amat dóna la victòria a la selecció espanyola a tres minuts del final

Olímpics Catalans

Un gol del català Pol Amat a tres minuts del final ha certificat la tercera victòria de la selecció espanyola a Pequín davant la Xina (2-1), l'equip amfitrió que s'estrena com olímpic.

Xina ha jugat amb la mateixa estratègia que els partits anteriors i als sis minuts, amb un penal córner de Na Yubo, el seu especialista, s'ha col·locat per endavant en el marcador. Tres minuts més tard, Xavi Ribas ha tirat el primer dels cinc penals que ha xiulat l'àrbitre a favor de la selecció espanyola, però la pilota no ha entrat. No ha estat fins al quart penal, en el minut 17, que ha aconseguit marcar i esborrar l'avantage xinès.

Després d'arribar al descans amb empat a un, el partit s'ha resolt en els minuts finals en què, malgrat la pressió de la Xina, Amat ha marcat amb un gran control.